dinsdag 13 september 2011

chagrijn

Gisteren lag ik de hele dag chagrijnig op bed. Ik ben even opgestaan om een chagrijnige blog te schrijven, en dat was het wel. Ik was het hele weekend op het stripfestival in Breda omdat we een speciale Pulpmanstand hadden.
De stand zag er mooi uit met posters en originele omslagen, de sfeer op de beurs was prima, en Phinny en Haas werden goed verkocht. Maar bijna geen Pulpmannen, misschien 5 of 6. Zondagavond was ik weer thuis en de twijfel sloeg toe: waarom zouden we al die Pulpman moeite doen als het blijkbaar niemand interesseert?
Toen ik maandagmiddag nog in bed lag wist ik het zeker: ik moet iets anders gaan doen, want dit was het niet waard.

3 opmerkingen:

  1. Pulpman is een mooi verzorgd boekwerkje, helaas te onbekend bij het brede publiek. Leuk voor verzamelaars en liefhebbers van 'obscuur underground-spul, gedrukt op goedkoop papier...'Het wordt weer tijd voor een magazine a la Penthouse Comix, met goed getekende ero-strips, reportages/besprekingen/cultuur, en wat Pulpman achtige zooi erin. Full color (kan heel goedkoop in OostEuropa gedrukt), en 2 maandelijks. Paar grote adverteerders (thuis.nl, Foxy dat soort..) en draaien maar!

    BeantwoordenVerwijderen