vrijdag 8 juni 2012

modellen

Het stripschap is de stripclub in Nederland. Ze organiseren jaarlijks een grote beurs, de afgelopen jaren in Gorinchem, en geven een informatieblad uit, het Stripnieuws. Voor dat Stripnieuws zou ik een voorkant maken.Tijdens de Stripdagen in Gorinchem had uitgeverij Dark Dragon modellen georganiseerd verkleed als Red Sonja. Daar tekenen lukte mij niet in verband met het signeren, maar ik had wel foto's van diverse Sonja's genomen. Een van die foto's had ik al gebruikt, maar het leek me een goed idee om voor het Stripnieuws ook een Red Sonja te maken, Gorinchem is ten slotte de beurs van het schap.


Ik ben benieuwd met welke stripfiguren Dark Dragon op de volgende beurs komt, ik begrijp best dat het maken van een goed strippak een hele toer is. Als ik een suggestie mag doen: de verloofde van Tarzan, Jane. Het enige wat daarvoor nodig is lijkt mij een touwtje, een zeem leren lap en een watervaste zwarte stift voor het panter motief.

1 opmerking:

  1. Erg mooi! Ik ontving vandaag een berichtje via Dark Dragon Books om me hierop te attenderen en ben blij verrast! :) Ik wil je bedanken voor deze prachtige afbeelding.

    Groeten,
    De Red Sonja

    BeantwoordenVerwijderen